Matvienko-gerucht ontkracht: "Ik sprak met Slot, het is gewoon niet waar"

Matvienko-gerucht ontkracht: "Ik sprak met Slot, het is gewoon niet waar"

Feyenoord is níét geïnteresseerd in Mykola Matvienko. Dat stelde de Oekraïens-Nederlandse ex-voetballer Evgeny Levchenko als reactie op enkele verhalen in de media. Levchenko baseerde dat op een gesprek met hoofdtrainer Arne Slot.

"Ik weet niet waar de informatie over Feyenoord vandaan kwam, maar het is gewoon niet waar", vertelde Levchenko aan het Oekraïense Fanday.net. "Woensdag heb ik met de hoofdtrainer van Feyenoord gesproken, en het is gewoon niet waar." Hij herhaalde daarbij dat vanuit Nederland alleen Ajax geïnteresseerd is.

Het Algemeen Dagblad en Voetbal International schreven eerder dat Matvienko - die vanaf vandaag met zijn club Shakhtar Donetsk een trainingskamp in Nederland belegt - met Feyenoord in gesprek zal gaan. Daarbij was overigens wel al duidelijk dat zijn komst een lastig verhaal zou worden.

Van een transfer leek sowieso geen sprake; De Telegraaf wist dat de verdediger met nog een driejarig contract bij zijn huidige club liefst 15 miljoen euro zou moeten kosten. Een andere optie was een huurovereenkomst, maar in dit geval zou het salaris van de speler (naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar) een probleem vormen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties