'Feyenoord-target Matvienko moet liefst 15 miljoen euro kosten'

'Feyenoord-target Matvienko moet liefst 15 miljoen euro kosten'

Het lijkt er niet op dat Mykola Matvienko de verdediging van Feyenoord gaat versterken. Zijn komst leek al een lastig verhaal te worden, en De Telegraaf sprak woensdagochtend zelfs van een vraagprijs van liefst 15 miljoen euro.

Zoals dinsdag gemeld door het Algemeen Dagblad en Voetbal International zal Matvienko nog wel met Feyenoord in gesprek gaan. De verdediger reist donderdag met zijn club Shakhtar Donetsk af naar Nederland, waar het twee weken in Vlaardingen en Schiedam verblijft voor een trainingskamp. Een gesprek in Rotterdam is daardoor een makkelijke optie. Ook een huurdeal zou daarbij besproken kunnen worden, al vormt in dat geval het salaris van de Oekraïener een probleem.

Matvienko is een 26-jarige, linksbenige verdediger, die al de nodige ervaring opdeed in de Champions League en het Oekraïense nationale elftal. Hij ligt nog vast tot medio 2025, waardoor Shakhtar de hoge transfersom van 15 miljoen euro kan vragen. Een dergelijk bedrag lijkt voor Feyenoord onhaalbaar. Ajax is wel in de race om de verdediger vast te leggen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties