'Maatsen wacht in Rotterdam op akkoord clubs'

'Maatsen wacht in Rotterdam op akkoord clubs'

Feyenoord wil na het vertrek van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon direct doorschakelen. Ian Maatsen is volgens 1908.nl namelijk al in Rotterdam om een contract te tekenen bij Feyenoord.

De club onderhandelt momenteel met Chelsea over de laatste details. Feyenoord gaat de 20-jarige linksback huren met een optie tot koop. De komst van Maatsen lijkt al weken een kwestie van tijd. Feyenoord is persoonlijk rond met de linksback en moet dus alleen nog een akkoord bereiken met Chelsea.

Maatsen kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Coventry City. De linksback speelde liefst veertig wedstrijden in de Championship, waarin hij drie keer trefzeker was en één assist wist af te leveren. Maatsen staat nog tot medio 2024 onder contract in Londen en heeft een transferwaarde van vijf miljoen euro. De linksback wordt na Danilo en Wieffer de derde zomeraanwinst van Feyenoord.

Maatsen was in 2013 al actief in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest na één jaar vertrekken. Sparta Rotterdam gaf hem een nieuwe kans en na twee jaar maakte de linksback de overstap naar PSV. Niet veel later koos hij voor een transfer naar Chelsea. Daar speelde hij één wedstrijd in het eerste.

Maatsen is de geschikte opvolger van Malacia
Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Ian Maatsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties