'López in Rotterdam voor medische keuring'

'López in Rotterdam voor medische keuring'

Feyenoord werkt momenteel hard om de deal met Marcos López helemaal rond te krijgen. De 22-jarige linksback is in Rotterdam gearriveerd voor zijn medische keuring, zo meldt 1908.nl. Wanneer López de keuring met succes doorstaat gaat hij een contract voor meerdere seizoenen tekenen in De Kuip.

López komt voor een bedrag van ruim één miljoen euro over van de Amerikaanse club San José Earthquakes. López gaat vermoedelijk een contract tekenen tot medio 2026, zo waren de laatste geluiden uit buitenlandse media. López is voor dit weekend nog niet inzetbaar. De uitwedstrijd tegen Vitesse komt nog te vroeg.

López kan daarna fit aansluiten bij Feyenoord. De international van Peru speelde vorige week nog een volledige wedstrijd in de MLS. Al kreeg hij in de extra tijd nog wel zijn tweede gele kaart en moest dus met rood het veld af.

'López in Rotterdam voor medische keuring'
Het is nog geen hype zoals Gimenez in Mexico, maar ook voor López is er voldoende belangstelling in buitenlandse kranten.
Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties