'Feyenoord brengt zevencijferig bod uit op López'

'Feyenoord brengt zevencijferig bod uit op López'

Feyenoord is de laatste weken aardig aan het doorpakken op de transfermarkt. De Rotterdammers werken nu hard om een nieuwe linksback toe te voegen aan de selectie. Vanmorgen werd bekend dat de 22-jarige linksback Marcos López de volgende versterking moet worden voor de ploeg van trainer Arne Slot.

Journalist Paul Tenorio van The Athletic Soccer weet te melden dat Feyenoord een eerste zevencijferig bod heeft uitgebracht op López Het bod zou naar verluidt tussen de één en twee miljoen euro bedragen. De Rotterdammers wachten nu op een antwoord van de Amerikaanse club San Jose Earthquakes.

De kans is groot dat de clubs snel een akkoord weten te bereiken. De international van Peru loopt namelijk eind dit jaar uit zijn contract en kan dan transfervrij de overstap maken. Er zijn geen geluiden dat López zijn aflopende contract gaat verlengen bij de club die actief is in de MLS.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties