'Liverpool nog steeds geïnteresseerd in Kökcü'

'Liverpool nog steeds geïnteresseerd in Kökcü'

In de zoektocht naar een nieuwe middenvelder heeft Liverpool Orkun Kökcü nog altijd op het lijstje staan. Volgens Jacque Tablot van Footballtransfers.com is het aan Jurgen Klopp en sportief directeur Jorg Schmadtke om door te pakken op een eventuele transfer.

Volgens het medium voert Liverpool inmiddels gesprekken met middenvelders Khephren Thuram (OGC Nice) en Manu Kone (Borussia Mönchengladbach). Kökcü zou alsnog wel tot de favorieten behoren om de positie op het middenveld van de Engelse club op te vullen. The Reds eindigde het seizoen in de Premier League na een matige start op de vijfde plek, waardoor ze volgend seizoen uitkomen in de Europa League.

Na een geweldig seizoen als aanvoerder van Feyenoord is Liverpool niet de enige geïnteresseerde club. Eerder werd bekend dat onder andere Benfica al gesprekken heeft gevoerd met Kökcü en snel wil doorpakken richting het bestuur van Feyenoord. De Turkse international heeft een contract tot medio 2025 en de Rotterdammers kunnen dus een fors transferbedrag eisen.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties