'Benfica maakt haast en wil Engelse clubs aftroeven'

'Benfica maakt haast en wil Engelse clubs aftroeven'

Benfica weet dat het haast moet maken om Orkun Kökcü over te kunnen nemen van Feyenoord. De kampioen van Portugal weet dat het de financiële strijd niet kan winnen van clubs uit de Premier League en wil de aanvoerder van Feyenoord zo snel mogelijk overnemen.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat het management van Kökcü al langer gesprekken heeft met Benfica en de aanvoerder van Feyenoord zichzelf wel kan vinden in de plannen van trainer Roger Schmidt. Echter heeft de Turkse international zijn keuze nog niet gemaakt.

De Rotterdammers weten dat een transfer naar een club uit de Premier League financieel interessanter kan zijn, maar het afdwingen van een fors doorverkooppercentage bij Benfica is het overwegen waard. De kampioen van Portugal heeft al eerdere ervaringen met doorverkooppercentages, zo ontving River Plate een fors percentage van de onlangs voor 120 miljoen euro vertrokken Enzo Fernandes.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties