Kökcü: "Ik denk dat als de juiste club komt ik wel een stap wil maken"

Kökcü: "Ik denk dat als de juiste club komt ik wel een stap wil maken"

Orkun Kökcü heeft als aanvoerder zijn elftal naar de landstitel geholpen en was een ontzettend belangrijke speler voor Feyenoord. Als de aanvoerder na afloop de vraag krijgt of hij misschien wil blijven, is Kökcü duidelijk over zijn vervolg.

"Het was sowieso lastig, want het is ook wat warmer geworden. Dat voelde je de eerste helft wel", opent Kökcü tegenover ESPN. "Je kan er niet aan ontkomen dat je heel weinig hebt getraind afgelopen week. Maar ik denk wel dat we genoeg kansen hebben gecreëerd om deze wedstrijd alsnog te winnen, maar het was gewoon niet scherp genoeg."

Vervolgens geeft de aanvoerder van Feyenoord aan hoe hij denkt dat hij zichzelf heeft ontwikkeld dit seizoen. "Ik denk dat ik dit seizoen wel echt die laatste stap heb gezet om een bepalende speler te zijn voor Feyenoord. Daar heb ik hard voor gewerkt en dat we uiteindelijk mede door mijn teamgenoten en technische staf kampioen zijn geworden, dat is een mooi einde van het seizoen."

Afscheid
Slot gaf afgelopen vrijdag bij het verlengen van zijn contract aan te hopen dat Kökcü misschien nog in Rotterdam blijft. Als de aanvoerder van Feyenoord de vraag krijgt geeft hij met een pijnlijke glimlach antwoord. "Met de trainer heb ik sowieso een goede relatie, maar ik denk dat als de juiste club komt ik deze zomer wel een stap wil maken."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties