'Kökcü speelt zich in de kijker bij Liverpool'

'Kökcü speelt zich in de kijker bij Liverpool'

Orkun Kökcü heeft indruk gemaakt op Liverpool FC. Volgens Jac Talbot, een voetbalcorrespondent voor Transfersdotcom, heeft de Engelse club interesse getoond in de middenvelder van Feyenoord.

Jude Bellingham van Borussia Dortmund was maandenlang de topfavoriet voor Liverpool, maar de middenvelder lijkt de overstap te gaan maken naar Real Madrid. Bellingham heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Spaanse club. Kökcü staat nu hoog op het lijstje van Liverpool en geldt als een serieus alternatief.

Intern bij Feyenoord houdt iedereen rekening met een vertrek van de 22-jarige Kökcü. De international van Turkije heeft nog een contract tot medio 2025. De Rotterdammers rekenen op een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor de aanvoerder. Kökcü heeft aangegeven De Kuip alleen te willen verlaten wanneer het uitgaande transferrecord wordt gebroken.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties