Lingr ontpopt zich tot supersub bij Feyenoord

Lingr ontpopt zich tot supersub bij Feyenoord

Ondřej Lingr heeft als invaller opnieuw zijn waarde bewezen voor Feyenoord. De international van Tsjechië viel tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen uitstekend in voor de Rotterdammers, maar vestigde met zijn razendsnelle doelpunt nog geen seizoensrecord.

Lingr wist dit seizoen namelijk al drie keer te scoren voor Feyenoord en deed dat alle drie de keren als invaller. De middenvelder was trefzeker tegen SC Heerenveen (6-1) en Vitesse (1-2) in de Eredivisie en donderdagavond tegen FC Groningen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker.

Opvallend was dat Lingr zijn doelpunt tegen FC Groningen met 2 minuten en 47 seconden niet zijn snelste van het seizoen was. Hij wist namelijk alle drie zijn doelpunten binnen drie minuten na zijn invalbeurt te maken. Tegen SC Heerenveen lukte het Lingr al om na veertig seconden raak te schieten, terwijl de teller tegen Vitesse op slechts twee minuten en veertig seconden stond. Dit heeft statistiekenaccount OptaJohan uitgezocht.

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties