Lingr: "Nu gaan we er alles aan doen om die prijs te winnen"

Lingr: "Nu gaan we er alles aan doen om die prijs te winnen"


Het is Ondrej Lingr weer gelukt om een belangrijk doelpunt te maken voor Feyenoord. Eerder wist hij de wedstrijd tegen Vitesse (1-2) al te beslissen en donderdagavond schoot de Tsjech zijn elftal naar de finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers hadden erg veel moeite met FC Groningen en lange tijd stond het elftal van Arne Slot op een achterstand.

"Het is heel speciaal voor mij", reageert Lingr na afloop tegenover de camera van Feyenoord ONE op de wedstrijd tegen FC Groningen. "Ik ben heel trots, omdat mijn doelpunt het team heeft geholpen de finale te bereiken. Het voelt geweldig. Vooral bedankt naar Luka Ivanusec. Het was een geweldige pass en hij zag mij toen ik mijn vinger wees naar de plek waar ik de bal wilde hebben."

"Ik ben altijd in het strafschopgebied en blij dat ik nu mijn team weer kan helpen." Mede dankzij het doelpunt van Lingr, maar ook die van David Hancko, staat Feyenoord nu in de finale tegen NEC. "Het voelt super goed. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en hebben er alles aan gedaan om een prijs te bereiken. De eerste helft was niet goed, maar dat kan gebeuren. Kampioenen moeten dan mentaliteit tonen en dat is wat wij deden in de tweede helft."

"Nu staan we in de finale en gaan we er alles aan doen om die prijs te behalen." Wat het zo lastig maakte tegen FC Groningen? "Ik denk vooral de slechte start. Groningen had drie schoten van afstand, dus ik denk dat zij goed speelden, maar wij ook niet heel erg goed. We bleven werken en mentaliteit tonen en daardoor hebben wij gewonnen."

"De trainer vertelde mij een doelpunt te maken en in het strafschopgebied te zijn. Dat is mijn taak en ik ben blij dat ik het team daarmee geholpen heb." Nu gaat ook voor Lingr het vizier op de wedstrijd tegen PSV. "Het is één van de grootste wedstrijden van dit seizoen en wij verwachten een zware wedstrijd. De laatste keer wonnen wij in de beker, dus zij willen vast revanche. Het wordt zwaar, maar wij gaan ons maximaal voorbereiden. De fans zullen ons hopelijk weer goed supporten en dan gaan wij voor ze strijden."

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties