'Leeds United had drie miljoen euro over voor Slot'

'Leeds United had drie miljoen euro over voor Slot'

Leeds United heeft zich afgelopen week officieel gemeld bij Feyenoord om Arne Slot over te nemen. De Rotterdammers waren direct duidelijk: Slot is niet te koop. Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord een aanbod van drie miljoen euro afgeslagen op de 44-jarige hoofdtrainer.

Feyenoord wil vol voor het kampioenschap gaan en daar moet de komende maanden alles voor wijken. Slot gaf afgelopen vrijdag op de persconferentie aan dat hij het seizoen afmaakt in De Kuip. De trainer kon een jaarsalaris van vier miljoen euro opstrijken bij de nummer zeventien uit de Premier League.

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf onthulde maandagmiddag in de podcast het miljoenenbod van de Engelse club. ''Leeds wilde drie miljoen betalen om Slot los te weken bij Feyenoord. Een kampioenschap is veel meer waard, dus ik begrijp heel goed dat Feyenoord heeft gezegd: ‘Die deur is dicht, op Slot.’ Dat is een beetje de status.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties