Te Kloese is duidelijk: Feyenoord verkoopt Slot niet

Te Kloese is duidelijk: Feyenoord verkoopt Slot niet

Feyenoord heeft nogmaals aangegeven dat trainer Arne Slot niet te koop is. Engelse media maken donderdagochtend melding dat Leeds United zich gaat melden bij de Rotterdammers. Algemeen directeur Dennis te Kloese reageert op de berichtgeving.

''Ik heb niets van Leeds gehoord'', vertelt Te Kloese in gesprek met Voetbal International. ''Niet officieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier.''

Wanneer Leeds United zich de komende uren officieel gaat melden is het antwoord van Feyenoord duidelijk: niet te koop. De Rotterdammers hopen aankomende zomer zelfs het contract te verlengen van de 44-jarige Slot. Zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2025. In de zomer gaan beide partijen de samenwerking evalueren.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties