Slot: ''Clubs hebben contact gehad, maar ik blijf bij Feyenoord''

Slot: ''Clubs hebben contact gehad, maar ik blijf bij Feyenoord''

Arne Slot maakt definitief aan alle geruchten een einde. Eerder heeft Feyenoord al aangeven dat de trainer niet te koop is. Slot geeft nu op de persconferentie aan de komende tijd niet te vertrekken uit De Kuip. Leeds United heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Slot.

''De clubs hebben inderdaad contact gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf'', vertelt de trainer over de belangstelling van Leeds United. Moeten de supporters vrezen wanneer de Engelse club in paniek raakt en met miljoenen gaat strooien? ''Daar hoeven ze niet bang voor te zijn'', is Slot duidelijk.

Feyenoord heeft Slot en Leeds United al vrij snel laten weten dat een vertrek geen optie is. ''De club was heel duidelijk. Het is een compliment dat zo'n club als Leeds United interesse heeft. Het is een prachtige club in Engeland, maar het is geen teleurstelling en ook geen straf om bij Feyenoord verder te gaan. We staan er op veel fronten heel goed voor. In de competitie, we zitten nog in een Europees toernooi. Ik ga met veel enthousiasme verder.''

De Telegraaf meldt dat Leeds United vandaag contract heeft gezocht met Feyenoord. ''De technisch directeur van Leeds United wilde in Nederland een gesprek hebben met Slot om aan te geven welk pakket er zowel financieel als sportief voor hem klaar zou liggen bij de volksclub in Yorkshire in het noorden van Engeland'', zo schrijft de krant. De trainer van Feyenoord was de eerste kandidaat om de ontslagen Marsch op te volgen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties