Jans: "Arne krijgt nog wel een standbeeldje ergens bij De Kuip"

Jans: "Arne krijgt nog wel een standbeeldje ergens bij De Kuip"

In Nederland kan niemand meer om de indrukwekkende prestaties van Feyenoord heen. Dat geldt ook voor FC Twente-trainer Ron Jans. Zijn ploeg hielp de Rotterdammers dit weekend door met 2-1 van achtervolger AZ te winnen, waarna Jans zelf lovende woorden over had voor collega Arne Slot.

"Ik weet niet eens of hij wijn drinkt", reageerde Jans op de suggestie van RTV Oost dat Slot na de zege op Ajax waarschijnlijk al aan zijn zesde fles wijn zat. "Maar de prestatie van Arne - dat wil ik er wel aan toevoegen - is echt abnormaal."

Ook Jans heeft de ontwikkeling van dit Feyenoord met belangstelling gevolgd. "Aan het begin van het seizoen was de selectie nog helemaal niet rond en kwamen er spelers binnen die maar half fit waren. Als je dan ziet wat er nu staat..."

"Het is een vechtmachine die geweldig als team kan verdedigen, er heel veel energie in stopt en het heel lang volhoudt. Maar ze kunnen ook goed voetballen. Arne krijgt nog wel een standbeeldje daar ergens bij De Kuip", zei hij tot slot.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties