Xavi Simons kijkt jaloers naar Feyenoord: "Die intensiteit..."

Xavi Simons kijkt jaloers naar Feyenoord: "Die intensiteit..."

Met de 2-3 zege in de Johan Cruijff Arena vergrootte Feyenoord zondag niet alleen de voorsprong op Ajax, maar ook op PSV. De Eindhovenaren zelf bleven op bezoek bij Vitesse steken op een 1-1 gelijkspel en staan nu acht punten achter op de koploper. Sterspeler Xavi Simons liet na afloop blijken ietwat jaloers naar het spel van Feyenoord te kijken.

"Je ziet wel dat wij iets missen", zei Simons na het puntverlies tegenover het Eindhovens Dagblad. "Als je naar Feyenoord kijkt: het is écht mooi hoe zij voetballen. Die intensiteit... Toch: als je ons ziet trainen, zie je dat ook. Dan zijn we scherp, hebben we echt veel kwaliteit. Maar dan - met alle respect voor Vitesse - spelen we hier 1-1. Dat moeten we met z'n allen bespreken: dit kan écht niet."

PSV is momenteel de nummer drie van de Eredivisie en lijkt het kampioenschap definitief te kunnen vergeten. Toch wil Simons de strijd nog niet helemaal staken. "Je moet realistisch zijn, maar ik ga niet opgeven. Het is en blijft voetbal. Daarin kan van alles gebeuren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties