Jahanbakhsh toch onzeker voor zondag: "Kan er niks over zeggen"

Jahanbakhsh toch onzeker voor zondag: "Kan er niks over zeggen"

Alireza Jahanbakhsh maakte tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Luzern twee knappe goals, maar moest vervolgens helaas geblesseerd afhaken. Eerder gaf hij aan dat de wedstrijd van komende zondag geen probleem moet zijn, maar op die woorden kwam hij tijdens de persconferentie na de wedstrijd terug.

Jahanbakhsh verliet het veld niet lang nadat hij fraai de 2-0 binnenschoot en dit doelpunt uitbundig vierde. Zijn blessure liep hij echter niet bij het schot of bij het juichen op. "Ik voelde het al na een paar minuten, maar het werd geleidelijk erger. Op een gegeven moment dacht ik: ik hoef geen risico te nemen. Het had niks met het schot of het juichen te maken."

Tegenover ESPN zei hij dat de wedstrijd van zondag tegen Willem II geen probleem moet zijn, maar even later was hij al wat voorzichtiger. "Ik kan er niks over zeggen. Ik moet me laten behandelen vanavond en morgen en dan zien we hoe het gaat. Er komen nog heel veel wedstrijden aan, dus ik wil geen risico nemen."

Ook trainer Arne Slot waarschuwde in zijn interview met ESPN al dat Jahanbakhsh wellicht iets te voorbarig was. "Een speler roept na de wedstrijd altijd dat het wel meevalt", stelde hij. "Ik ken Ali al wat langer. We zullen het morgen moeten beoordelen. Ik hoop dat het meevalt."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties