Blessure Jahanbakhsh valt mee: "Ik wilde geen risico nemen"

Blessure Jahanbakhsh valt mee: "Ik wilde geen risico nemen"

Alireza Jahanbakhsh liet De Kuip donderdagavond twee keer juichen, maar vervolgens ook schrikken. Nadat hij Feyenoord met twee treffers op een 2-0 voorsprong had gezet, verliet de Iraniër nog voor de rust het veld door een liesblessure. De schade valt gelukkig mee, vertelde Jahanbakhsh zelf na afloop voor de camera.

"Het was niks ergs", begon de doelpuntenmaker. "Na vijf minuten voelde het al een beetje stijf, maar ik dacht: ik moet gewoon doorgaan en meer met rechts doen. Na de eerste goal dacht ik: ik moet misschien wisselen en geen risico nemen, maar toen ben ik toch doorgegaan. Uiteindelijk was ik bang dat het bij een actie misschien erger zou worden en ik straks wedstrijden moet missen. Toen dacht ik: geen risico nemen, en toen ben ik eruit gegaan."

Na opnieuw een overtuigende zege was Jahanbakhsh enthousiast over de stappen die Feyenoord deze voorbereiding heeft gezet. "De eerste twee, drie wedstrijden gingen niet heel goed, maar in de uitwedstrijd tegen Luzern hebben we heel goed gespeeld. De trainer was hier pas vier weken en hij moest z'n gedachten, z'n spelopvatting uitleggen. Wij moeten van elkaar nog beter weten hoe we willen spelen. Na twee, drie wedstrijden ging dat beter. Tegen Luzern, Atlético en deze wedstrijd was ook goed. We zijn op de goede weg."

"Voor mij is het belangrijk om fit te worden", ging Jahanbakhsh in op zijn eigen voorbereiding. "Ik voel me beter en beter en wil iedere wedstrijd nog meer minuten maken. Als deze kleine blessures wegblijven kunnen we beter en beter presteren voor deze mooie club. Ik wil me fit houden, lekker doorgaan, meer wedstrijden spelen en steeds beter worden." Jahanbakhsh verwacht dan ook dat hij er zondag tegen Willem II gewoon weer bij is. "Zeker weten, komt goed."

Lees meer over
Conference League Feyenoord Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties