"Ik zou niet uitsluiten dat Feyenoord uiteindelijk bij Til uitkomt"

"Ik zou niet uitsluiten dat Feyenoord uiteindelijk bij Til uitkomt"

Na een teleurstellende seizoensstart van Feyenoord zijn veel supporters, journalisten en analisten het erover eens dat het middenveld versterking nodig heeft. Zo ook clubwatcher Mikos Gouka. In de AD Voetbal Podcast kwam hij met een opvallende suggestie: een terugkeer van oud-Feyenoorder en huidig PSV'er Guus Til.

"Je hebt drie redelijk vlakke middenvelders, weinig creativiteit", concludeerde Gouka na de openingswedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard (0-0). "Dat verklaart waarom ze niet alleen Luka Ivanusec, maar ook Oussama Idrissi willen hebben. Hoewel ze er - ondanks een principeakkoord - ook nog niet honderd procent van overtuigd zijn dat ze eruit zijn met Dinamo Zagreb. Met Kroatische clubs is het moeilijk zaken doen."

Terugkeer Til
De kans bestaat dus dat Feyenoord alsnog moet overschakelen op een andere versterking. "Ik zou niet eens uitsluiten dat ze uiteindelijk bij Guus Til uitkomen", oppert Gouka. "Slot en Til, dat verhaal kennen we. Til is een beetje uit beeld geraakt bij PSV. Hij viel nog wel in, maar ze krijgen ook Malik Tillman er nog bij. Dat middenveld wordt nogal versterkt. Ik heb het idee dat hij buiten de ploeg gaat vallen."

"Ik zeg niet dat hij meteen terugkomt", benadrukt Gouka. "Hij zal veel moeten inleveren en PSV moet ook nog bereid zijn om een concurrent aan een speler te helpen. Mensen hoeven niet direct te roepen: 'Til gaat naar Feyenoord', want zo is het niet. Maar Feyenoord is wel aan het zoeken naar een echte nummer 10. En vaak komen ze uit bij mensen waar ze al bekend mee zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties