"Ik vind dat Wieffer continu progressie maakt in zijn spel"

"Ik vind dat Wieffer continu progressie maakt in zijn spel"

Feyenoord won zondagmiddag van AZ, maar een erg memorabele wedstrijd was het niet. De Rotterdammers speelden een van de minste wedstrijden van dit seizoen, zag ook oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk. Hij zag in Alkmaar slechts twee spelers hun niveau halen: Mats Wieffer en Timon Wellenreuther.

"Het was moeilijk om doorheen te komen", begon Van Hooijdonk in Studio Voetbal over het optreden van Feyenoord in Alkmaar. "Buiten de eerste tien minuten vond ik Feyenoord gewoon echt slecht. Er ging zoveel fout bij Feyenoord. Gimenez deelde mee in de malaise, maar ook Zerrouki werd continu overlopen. We laten nu een paar momenten na rust zien, maar in de eerste kwartier had je er tig kunnen laten zien."

Tegelijkertijd zag Van Hooijdonk een veel beter AZ dan de laatste weken. "Als iemand hier moest scoren, had je gedacht dat het AZ zou zijn. Maar Feyenoord trok het over de streep. Daarbij vond ik Wieffer de enige die zijn niveau haalde - samen met Wellenreuther, die ook goed inviel. Wieffer is vast, ik vind dat hij continu progressie maakt in zijn spel."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties