Giménez geland op Schiphol; rugnummer 29 ligt klaar

Giménez geland op Schiphol; rugnummer 29 ligt klaar

Santiago Giménez is gearriveerd in Nederland voor zijn medische keuring. De 21-jarige spits is rond 15:48 geland op Schiphol. Diverse supporters van Feyenoord waren aanwezig om een eerst glimp op te vangen van Giménez.

Feyenoord gaat de komende dagen Giménez medisch keuren. Wanneer de Mexicaan de keuring met succes doorstaat tekent hij een contract voor vijf seizoenen in De Kuip en spelen met rugnummer 29. Daarna vliegt hij weer terug naar zijn thuisland om de laatste papieren te regelen. Tegen Vitesse is de spits vanwege het ontbreken van een visum nog niet inzetbaar.

''De vlucht was heel goed'', vertelt Giménez direct na zijn aankomst in Nederland tegenover buitenlandse media. ''Ik heb voor Feyenoord gekozen, de competitie veel goede Mexicaanse spelers heeft gekend. Ik voel momenteel geen druk. Er is geen druk. Het is voetbal en daar moet je maximaal van genieten.''

Giménez is de laatste weken onderwerp van gesprek in Mexico. De supporters van Cruz Azul leven enorm mee met de speler uit de eigen jeugdopleiding. Vanwege de massale belangstelling voor de nieuwe spits van Feyenoord is door ESPN Mexico besloten om alle wedstrijden van de Rotterdammers aankomend seizoen live uit te zenden. De supporters hoeven dus geen minuut te missen van Giménez.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties