Giménez kondigt live op ESPN transfer naar Feyenoord aan

Giménez kondigt live op ESPN transfer naar Feyenoord aan

De transfer van Santiago Giménez naar Feyenoord leeft enorm in Mexico. De 21-jarige spits heeft woensdagmiddag in een live uitzending op ESPN Mexico zijn transfer naar de Rotterdammers officieel bekend gemaakt. Ook vertelt Giménez aan de kijkers dat de wedstrijden van Feyenoord exclusief te volgen zijn via de betaalzender.

Gimenez stapt vanavond nog in het vliegtuig naar Nederland voor zijn medische keuring in Rotterdam. Wanneer hij die met succes doorstaat tekent hij een contract voor meerdere seizoenen in De Kuip. Gimenez is tegen Vitesse niet direct inzetbaar, want het duurt nog even voordat zijn werkvisum helemaal in orde is.

Ciro Procuna, ESPN-verslaggever, is niets anders dan lovend. ''Ik vind Gimenez de meestbelovende Mexicaanse aanvaller van de laatste jaren. Ik vind hem de meeste interessante sinds Raúl Jiménez, die momenteel speelt voor Wolverhampton en oud-PSV'er Hirving Lozano, maar die was meer een buitenspeler. Gimenez is meer een spits. Het is snel gegaan. Hij maakt goed gebruik van de minuten die hij heeft gekregen in het huidige seizoen."

''Hij was basisspeler in de vier wedstrijden van het huidige seizoen en scoorde twee prachtige kopdoelpunten'', vervolgt de journalist. ''Zijn lengte is goed, hij is 1.85 meter. Hij is niet alleen maar een goede doelpuntenmaker: hij maakt goede keuzes binnen en buiten de zestien, hij werkt hard, zijn vader is een voormalig Cruz Azul-legende en het belangrijkste is dat hij op zijn 21ste zijn piek nog niet heeft bereikt.''

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties