Gimenez: ''Geloof me: mijn familie en ik houden van deze club''

Gimenez: ''Geloof me: mijn familie en ik houden van deze club''

Santiago Gimenez heeft donderdagmiddag zijn contract verlengd bij Feyenoord. Zijn vader, Christian Gimenez, was net op tijd in Nederland om zijn zoon zijn nieuwe verbintenis tot medio 2027 te zien tekenen in De Kuip.

Het nieuws dat Gimenez zijn contract ging verlengen kwam voor de supporters als een enorme verrassing, maar het Algemeen Dagblad schrijft dat het bij insiders al weken duidelijk was dat de Mexicaan een akkoord had bereikt met Feyenoord. De 22-jarige spits wilde zijn vader per se aanwezig hebben bij de officiële plichtplegingen in De Kuip waardoor het lang stil moest blijven.

''Ik ben zo ongelofelijk blij dat hij bij Feyenoord blijft'', vertelt Christian in gesprek met de krant. ''Dit is de club van zijn hart. En inmiddels ook die van het mijne. Er was veel interesse voor hem, maar steeds heb ik tegen Santi gezegd: ‘Blijf nou bij Feyenoord, jongen. Je past hier’. Mooi dat het nu zover is.'' Algemeen directeur Dennis te Kloese is ook trots. ''We vinden het belangrijk om hem het gevoel te geven dat hij hier thuis is. Want dat is-ie.''

Santiago Gimenez voelt zich thuis bij Feyenoord. ''Vanaf het eerste moment dat ik in Rotterdam was, voelde het bijna alsof ik hier hoorde. Die mentaliteit van geen praatjes hebben, van niet interessant doen over jezelf; ik hou ervan. Voor deze mensen wil ik doelpunten maken, het liefst nog heel veel. Moet je je voorstellen als Feyenoord over een paar weken in de Champions League staat en het hier nóg harder tekeergaat. Dat wil je toch meemaken als voetballer? Geloof me: mijn familie en ik houden van deze club."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties