Geertruida keert terug in wedstrijdselectie van Feyenoord

Geertruida keert terug in wedstrijdselectie van Feyenoord

Feyenoord kan zondag weer beschikken over Lutsharel Geertruida, zo maakt trainer Arne Slot bekend op de persconferentie. De verdediger kampte met een hamstringblessure, maar zijn herstel verliep voorspoedig. Geertruida kan zondagavond tegen RKC Waalwijk zijn rentree maken.

"Geertruida traint alweer een week mee," vertelt Slot. "Hij had heel graag afgelopen woensdag alweer bij de selectie gezeten, maar dat vonden wij net even te riskant. Geertruida was namelijk op dat moment niet helemaal pijnvrij, maar zondag zit hij weer bij de selectie."

"Hij is niet heel lang uit geweest, dus hij is beschikbaar om eventueel basisspeler te zijn. We hebben meer spelers die het goed doen, dus of hij start zul je zondag zien. Niemand weet op dit moment nog de opstelling, omdat we daar vandaag nog niet op hebben kunnen trainen."

Michiel Kramer
RKC Waalwijk moet het zondagavond tegen Feyenoord doen zonder de spits. ''Michiel kwam van de week nog onze ballen ophalen, daar traint de tegenstander graag mee. Hij is één van die spelers die ik schetste, hij had het elders moeilijk maar bij RKC komt hij weer helemaal tot bloei. Hij is een doelpuntenmaker, en daar heb je er liefst niet te veel van bij de tegenstander. Voor ons is het goed nieuws dat hij niet meedoet.''

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties