'Feyenoord wil Hilgers liever 'vandaag dan morgen' contracteren'

'Feyenoord wil Hilgers liever 'vandaag dan morgen' contracteren'

Feyenoord gaat snel concreet worden voor Mees Hilgers, zo meldt het Algemeen Dagblad. De verdediger van FC Twente moet deze zomer de selectie van Arne Slot komen versterken. De scouts van de Rotterdammers zijn overtuigd geraakt van de talentvolle verdediger en willen het liefst vandaag nog toeslaan.

Dat bevestigt technisch directeur Frank Arnesen aan dezelfde krant. Hilgers maakte een goed seizoen door bij FC Twente en kwam dit jaar 26 keer in actie voor zijn ploeg. De 21-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2023 in Enschede, maar de Tukkers hebben een optie om dat met een jaar te verlengen. Hilgers heeft een geschatte transferwaarde van 2,5 miljoen euro.

Feyenoord is al langer geïnteresseerd in de verdediger, die in maart reageerde op de interesse van de Rotterdammers. ''Het is mooi als zo'n grote club zo snel interesse toont. Dat laat ook wel zien dat je het goed doet. Ze zijn wel echt geïnteresseerd, het is afwachten wat zij willen. Maar op dit moment speel ik mijn wedstrijden gewoon bij FC Twente."

Ricky van Wolfswinkel was gisteren nog lovend over de verdediger. ''Ik had Ricky ook een appje gestuurd: 'heb je dit gezegd, ja?''', vertelt Hilgers in gesprek met VoetbalPrimeur. ''Is toch mooi? Zeker Ricky, die heeft toch wel een naam, hij heeft wel wat bereikt in zijn carrière. Mooi dat hij dat zegt over mij.''

Trainer Ron Jans was minder blij met de uitspraken van zijn spits over dat Feyenoord nu moet toeslaan. ''Ik vind het gewoon heel mooi dat hij heel positief is over een medespeler. Alleen: Ricky bepaalt niet het aankoopbeleid van Feyenoord. En ook niet het verkoopbeleid van FC Twente. Als ze twaalf miljoen op tafel leggen, kunnen we hem ook niet meer tegenhouden, denk ik.''

Hilgers is een versterking voor Feyenoord
Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties