''Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen''

''Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen''

Feyenoord heeft in het verleden een gesprek gehad met Mees Hilgers. De Rotterdammers volgen de 21-jarige verdediger van FC Twente al enkele maanden. In de ogen van zijn teamgenoot Ricky van Wolfswinkel moet de stadionclub zo snel mogelijk toeslaan.

''Mees Hilgers. Geloof me nou, de topclubs zitten te slapen. Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen'', vertelt de huidige spits van FC Twente in gesprek met Voetbal International. Ook Michal Sadílek is een speler die topclubs in de gaten moeten houden. ''Dat is dus echt een topper. FC Twente heeft een gouden slag geslagen door hem over te nemen van PSV.''

Hilgers liet eerder zelf ook al weten dat hij een oriënterend gesprek heeft gehad met Feyenoord. ''Ze zijn geïnteresseerd. Het is mooi als zo'n grote club zo snel interesse toont. Dat laat ook wel zien dat je het goed doet.'' De centrale verdediger heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2023 en een marktwaarde van ruim twee miljoen euro.

Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties