Hilgers over Feyenoord: ''Ze zijn wel echt geïnteresseerd''

Hilgers over Feyenoord: ''Ze zijn wel echt geïnteresseerd''

Mees Hilgers staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. De verdediger heeft zelfs al een oriënterend gesprek gehad met de clubleiding van de Rotterdammers.

''Ze zijn geïnteresseerd. Het is mooi als zo'n grote club zo snel interesse toont. Dat laat ook wel zien dat je het goed doet'', vertelt Hilgers in gesprek met het programma VoetbalTijd. De 20-jarige verdediger laat weten dat het meer is dan een simpel gerucht. "Ze zijn wel echt geïnteresseerd, het is afwachten wat zij willen. Maar op dit moment speel ik mijn wedstrijden gewoon bij FC Twente."

FC Twente doet er momenteel alles aan om de talentvolle verdediger langer te binden. Zijn huidige contract loopt tot medio 2023. Ook is er nog een optie voor een extra seizoen. Veel wil Hilgers echter niet loslaten over zijn toekomst. ''Er zijn gesprekken. Op dit moment zit ik goed bij Twente.''

Lees meer over
Mees Hilgers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties