'Feyenoord wil contract Conteh ontbinden'

'Feyenoord wil contract Conteh ontbinden'

Het lijkt erop dat de wegen tussen Feyenoord en Christian Conteh op korte termijn gaan scheiden. Volgens 1908.nl zijn de Rotterdammers bezig met het ontbinden van het contract van de aanvaller. Afgelopen seizoen speelde de Duitser op huurbasis voor Dynamo Dresden.

SG Dynamo Dresden had ook een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen met Feyenoord, echter was dit alleen mogelijk als de club zou promoveren naar het tweede niveau van Duitsland. Nadat BILD in februari al meldde dat Conteh zijn contract het liefst ontbonden zag worden, ondernemen de Rotterdammers volgens 1908.nl nu de juiste stappen om dit waar te maken.

De 23-jarige Duitser speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijden op het derde niveau van Duitsland. In de competitie maakte hij slechts drie doelpunten en gaf hij ook maar drie assists. Officieel heeft Conteh nog een contract tot medio 2024 bij Feyenoord.

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties