'Feyenoord-target Maatsen heeft ook opties in Engeland'

'Feyenoord-target Maatsen heeft ook opties in Engeland'

Feyenoord is niet meer de enige geïnteresseerde voor Chelsea-back Ian Maatsen. De 20-jarige verdediger wordt ook begeerd door Nottingham Forest en Burnley. Dat weet 1908.nl te melden.

Maatsen gaf Feyenoord eerder al te kennen dat hij voor zijn plek bij Chelsea wilde strijden. Dat bleek een korte strijd, want de linksback werd niet opgenomen in de selectie die zich in de Verenigde Staten voorbereidt op het nieuwe seizoen. Een vertrek lijkt daarmee weer iets aannemelijker, al heeft Feyenoord ook in dat geval niet de beste papieren.

Mocht Maatsen toch vertrekken bij Chelsea, dan heeft hij een voorkeur voor een langer verblijf in Engeland. Met het gepromoveerde Nottingham Forest zou hij zelfs in de Premier League kunnen spelen, terwijl Burnely juist degradeerde naar de Championship. Op het gebied van salaris zullen beide clubs hem een betere aanbieding kunnen doen dan Feyenoord.

Feyenoord zelf oriënteert zich intussen op andere opties voor de vacante linksbackpositie. Het eerder genoemde Mykola Matvienko lijkt door de hoge vraagprijs en salariseisen onhaalbaar, maar Dávid Hancko, een 24-jarige Slowaak van Sparta Praag, geldt wel als serieuze optie.

Lees meer over
Ian Maatsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties