'Feyenoord sprak al met Van den Boomen; ook Spierings op de radar'

'Feyenoord sprak al met Van den Boomen; ook Spierings op de radar'

Feyenoord houdt de Nederlanders bij Toulouse goed in de gaten. Branco van den Boomen maakt veel indruk bij de Franse middenmoter en staat volgens De Telegraaf hoog op de lijst met mogelijke vervangers van Orkun Kökcü. Ook ploeggenoot Stijn Spierings staat bij Feyenoord op de radar.

De krant schreef over de Nederlanders bij Toulouse, nadat zij zondag met een 1-5 zege op FC Nantes de Franse beker wisten te winnen. Beide middenvelders waren daarbij goed voor een assist, terwijl Thijs Dallinga (2x) en Zakaria Aboukhlal tot de doelpuntenmakers behoorden. Vooral Van den Boomen kan al langer op veel lof rekenen en dat is ook Feyenoord dus niet ontgaan.

"Het pad naar de absolute top ligt nu open voor Van den Boomen", schreef De Telegraaf. Eerder al werd de Eindhovenaar gelinkt aan PSV, maar ook Feyenoord is dus een serieuze optie. "Hij staat inmiddels hoog op het lijstje om Orkun Kökcü op te volgen", weet de krant. "Een eerste gesprek is er al geweest." De Rotterdammers mogen zelfs hopen om hem transfervrij binnen te halen. Van den Boomen beschikt namelijk over een aflopend contract en is het met Toulouse nog niet eens geworden over een nieuwe verbintenis.

Spierings - die in Nederland uitkwam voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk - loopt komende zomer eveneens uit zijn contract. Over hem is De Telegraaf korter van stof, maar de krant weet wel te melden dat ook hij door Feyenoord gevolgd wordt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties