"Bekerfinale liet zien hoe terecht het kampioenschap van Feyenoord is"

"Bekerfinale liet zien hoe terecht het kampioenschap van Feyenoord is"

PSV legde zondagavond in De Kuip ten koste van Ajax beslag op de KNVB Beker. Het duel moest uiteindelijk na strafschoppen worden beslist. De wedstrijd zelf - en zelfs ook de penaltyserie - waren lang niet van het niveau dat van een bekerfinale mag worden verwacht. Na de wedstrijd was er voor journalisten en analisten maar een conclusie mogelijk.

"Als de bekerfinale iets duidelijk maakte, was het vooral hoe terecht het aanstaande kampioenschap van Feyenoord is", schreef Willem Vissers in De Volkskrant. "Zo'n wedstrijd als zondag onder de lentezon in De Kuip, die zien we normaal niet meer in Rotterdam, waar ze onder trainer Arne Slot gewend zijn geraakt aan fijnproeverij."

Eerder trok Kenneth Perez bij ESPN al dezelfde conclusie. "Ik denk dat deze twee wedstrijden - die van afgelopen zondag (tussen PSV en Ajax in de competitie, red.) en vandaag - heel duidelijk hebben gemaakt waarom deze twee clubs geen kampioen worden. Dat Feyenoord vele malen beter is dan allebei de teams in deze toppers."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties