"De tribune zat vol met scouts uit de top zes van de Premier League"

"De tribune zat vol met scouts uit de top zes van de Premier League"

Dat Orkun Kökcü er in de Europese top goed op staat, is inmiddels wel duidelijk. De afgelopen periode werd de interesse van verschillende Premier League-clubs al concreter, maar nog veel grotere namen volgen de aanvoerder van Feyenoord ook op de voet. Daarover vertelde journalist Marcel van der Kraan in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

Nadat eerder clubs als Brighton & Hove Albion en Leicester City al werden genoemd, zou nu Aston Villa een bod aan het voorbereiden zijn. "Ik denk ook dat steeds meer topclubs naar hem kijken", zei Van der Kraan. "De afgelopen weken heeft de tribune bij Feyenoord volgezeten met scouts uit de top zes van de Premier League. Tottenham Hotspur, Manchester United, Liverpool; iedereen had scouts zitten. Ik denk dat de strijd om de handtekening van Kökcü heel interessant wordt."

"Dat zou ook betekenen dat het moeilijk wordt voor Feyenoord om hem te behouden", concludeerde hij. Als het gaat om een transfersom voor de middenvelder, gaat Van der Kraan uit van minstens veertig miljoen euro. "Ik zou als Feyenoord nooit met minder genoegen nemen."

Benfica
"Tegelijkertijd heeft Benfica al weken- of zelfs maandenlang z'n klauwen aan Kökcü vastzitten. Zij denken echt dat ze hem kunnen halen", weet Van der Kraan. "Acht maanden geleden hadden we dat een prachtige club voor hem gevonden. Maar hij is als een komeet gegroeid. Zeker na wat ik in die twee wedstrijden tegen Roma heb gezien - dat was echt formidabel. Arne Slot zei er niet voor niets iets over: 'Ik wil niemand naar voren halen, maar ik moet deze jongen wel even noemen. Wat hij presteert bij ons is ongekend.' Hij is de absolute leider. Alles begint bij hem."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties