Feyenoord speelt in voorronde Conference League tegen FK Decic of KF Drita

Feyenoord speelt in voorronde Conference League tegen FK Decic of KF Drita

Feyenoord neemt het in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League op tegen FK Decic (Montenegro) of KF Drita (Kosovo). Dat heeft de loting van woensdagmiddag in het Zwitserse Nyon uitgewezen. Wie van de twee het wordt, zal bepaald worden in een tweeluik op 8 en 15 juli.

Op 22 juli vindt de eerste ontmoeting met de winnaar van dat tweeluik plaats en begint Feyenoord dus officieel aan het nieuwe seizoen. Feyenoord speelt in de eerste ronde uit. De return in de Kuip wordt een week later, op 29 juli afgewerkt.

FK Decic eindigde vorig seizoen als nummer drie in Montenegro, terwijl KF Drita tweede werd in de Kosovaarse competitie. Als Feyenoord de tegenstander in de tweede voorronde weet te verslaan, moet het daarna nog twee voorrondes overleven om aan het uiteindelijke toernooi deel te nemen.

Arne Slot reageert in gesprek met het Algemeen Dagblad op de loting. ''We gaan naar Montenegro of Kosovo. Ik was vrij de laatste maanden en heb heel veel voetbal gezien. Maar die competities niet, haha. Ze spelen nog tegen elkaar en dus kijken we of er iemand naar die wedstrijden kan. Als dat niet kan door de coronamaatregelen, zijn er nog voldoende mogelijkheden om ze te leren kennen.''

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties