Feyenoord O19 reist zonder Slory, Read en Sauer af naar München

Feyenoord O19 reist zonder Slory, Read en Sauer af naar München

Feyenoord Onder 19 gaat het woensdagmiddag in de achtste finale van de Youth League opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Bayern München. De Rotterdammers hebben de officiële spelerslijst bekendgemaakt en daarin valt op dat Givairo Read, Antoni Milambo en Leo Sauer in Rotterdam blijven. Jaden Slory is geschorst voor het duel in het jeugdtoernooi, terwijl Gjivai Zechiël geblesseerd is.

Read kwam tot nu toe, net als Djomar Giersthove en Jan Plug, elke wedstrijd in actie in de Youth League en was een belangrijke kracht in het Europese elftal van Robin van Persie. Slory kwam in de groepsfase vijf wedstrijden in actie en was erg belangrijk met drie goals. Er zullen dus andere talenten moeten opstaan in de strijd voor een plek in de volgende ronde.

Een meevaller voor Feyenoord is dat sterkhouder uit de verdediging, Adam Aznou, bij Bayern München is geschorst voor het duel in de knock out ronde. Bij de Duitsers bestaat de wedstrijdselectie ook uit negentien spelers. In de vorige ronde wisten de talenten van Der Rekordmeister in de tussenronde 0-2 te winnen van de leeftijdsgenoten van Basel. In een groep met Manchester United, FC Copenhagen en Galatasaray werd Bayern tweede. De wedstrijd in de achtste finale vindt plaats op het FC Bayern Campus en er zal geen return zijn. De wedstrijd is vanaf 16:00 uur live te volgen op de website van Bayern München, Feyenoord ONE en Ziggo Sport.

Selectie Feyenoord Onder 19
Ismail Ka
Djomar Giersthove
Marouane Sebbar
Jan Plug
Thijs Kraaijeveld
Nassim El Harmouz
Shaqueel van Persie
Zepiqueno Redmond
Aymen Sliti
Paulo Rudisill
Ayoub Ouarghi
Lugene Arnaud
Mannou Berger
Jayden Candelaria
Nesto Groen
Mateo Husselin
Mike Kleijn
Fabiano Rust
Zino Sneijer
Isak Alemayehu

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties