Feyenoord mist Gimenez in halve finale bekertoernooi

Feyenoord mist Gimenez in halve finale bekertoernooi

Santiago Gimenez is niet van de partij in de volgende wedstrijd van Feyenoord in de TOTO KNVB Beker. De Mexicaan ontving in de tweede helft tegen AZ een gele kaart en is daardoor geschorst voor de halve finale van het bekertoernooi.

Gimenez kreeg in de laatste minuut van de thuiswedstrijd tegen PSV een gele kaart, en tijdens de tweede helft in de kwartfinale tegen de Alkmaarders. Dat levert een automatische schorsing op voor het eerstvolgende duel van Feyenoord. In de halve finale begint iedereen weer op nul.

''Het klopt dat we Giménez moeten missen”, vertelt Slot op het persmoment. ''Maar we hebben Ayase Ueda ook terug. Dat is ook een uitstekende spits. Hij viel net ook goed in tegen AZ. Hij werkte hard en hield de bal soms goed bij zich.''

Wie de tegenstander gaat worden in de halve finale is nog niet bekend. Zaterdagavond vindt de loting plaats. NEC Nijmegen en SC Cambuur hebben zich weten te plaatsen. FC Groningen en Fortuna Sittard gaan donderdagavond uitmaken wie zich als laatste club meldt bij de laatste vier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties