Supporters eren Justin Bijlow in de twaalfde minuut

Supporters eren Justin Bijlow in de twaalfde minuut

Supporters van Feyenoord hebben zich woensdagavond van hun beste kant laten zien. Justin Bijlow heeft opnieuw te maken gekregen met blessureleed en dat is een mentale harde tik voor de 26-jarige doelman van de Rotterdammers. Reden genoeg voor Het Legioen om Bijlow een hart onder de riem te steken.

Tijdens de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ werd er in de twaalfde minuut een spandoek te zien met daarop de naam van Justin Bijlow. Daarnaast kon de doelman ook rekenen op applaus van een stijf uitverkochte Kuip. De geboren Rotterdammer werd door ESPN in beeld gebracht en was zichtbaar aangedaan door de steun.

Bijlow is de komende acht weken niet inzetbaar voor Feyenoord vanwege een kuitblessure. Afgelopen weekend ging het in de eerste helft mis en barstte hij vervolgens in tranen uit. Bijlow was bezig aan een uitstekende reeks wedstrijden en had zijn zinnen gezet op het EK van komende zomer. Door zijn blessure mist hij onder meer de belangrijke duels tegen AS Roma en de interlandwedstrijden met Oranje in maart.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties