'Feyenoord langer door met Sebaoui'

'Feyenoord langer door met Sebaoui'

De 22-jarige Ilias Sebaoui gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen. De partijen zijn het eens geworden over een nieuwe overeenkomst tot medio 2027, met de optie voor nog een extra jaar. Dat meldde 1908.nl maandagmiddag.

Feyenoord nam Sebaoui een jaar geleden over van het Belgische Beerschot, om hem direct weer uit te lenen aan FC Dordrecht. Daar heeft de Marokkaanse Belg een goed seizoen achter de rug. Hij miste geen enkel duel en was goed voor 11 goals en 7 assists.

Het contract van Sebaoui liep door tot 2025, maar na zijn veelbelovende uitleenbeurt worden daar dus twee jaar aan vastgeplakt. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt Sebaoui bovendien de kans om zich te bewijzen in Feyenoord 1. De nieuwe staf onder leiding van Brian Priske zal uiteindelijk besluiten of hij daar mag blijven, of dat hij een nieuwe verhuurperiode tegemoet ziet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties