'Lazio wil 10 miljoen plus bonussen betalen voor Stengs; ook Engelse interesse'

'Lazio wil 10 miljoen plus bonussen betalen voor Stengs; ook Engelse interesse'

SS Lazio en Feyenoord verkennen deze week mogelijk de mogelijkheden wat betreft een transfer van Calvin Stengs. Dat schreef het Italiaanse Corriere dello Sport, dat eerder al berichtte over de Romeinse interesse voor de Feyenoorder die nog tot medio 2027 vastligt. Nu Luis Alberto bezig is zijn transfer naar het Qatarese Al Duhail af te ronden, lijkt het erop dat Lazio zal doorpakken voor diens vervanger.

Stengs staat er al langere tijd goed op bij Lazio. Afgelopen winter was hij al in beeld als versterking voor de ploeg van Maurizio Sarri, maar ook diens opvolger Marco Baroni zou hem graag verwelkomen. Naar verluidt hoorde Lazio eerder een vraagprijs van 15 miljoen euro, terwijl de club zelf maximaal 10 miljoen plus bonussen kan bieden. Als de transfer van Luis Alberto is afgerond - vermoedelijke deze dagen al - zal Lazio naar verwachting met Feyenoord om tafel gaan.

Engelse interesse
Volgens het Italiaanse medium is er naast de vraagprijs nog een tweede obstakel. Stengs zou namelijk ook op de belangstelling kunnen rekenen van diverse Engelse clubs. De middenvelder zelf zou graag in de Premier League willen spelen, waar hij bovendien meer kan verdienen dan bij Lazio. Mocht Stengs onhaalbaar blijken, dan heeft de Italiaanse club met Ezequiel Fernandez (Boca Juniors) en Cesara Casadei (Chelsea) nog twee alternatieven op de lijst staan.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties