'Priske tekent contract voor drie jaar bij Feyenoord'

'Priske tekent contract voor drie jaar bij Feyenoord'

Steeds meer details over de komst van Brian Priske zijn inmiddels bekend. De trainer heeft dit weekend een contract voor drie seizoenen getekend bij Feyenoord. De Deen komt voor 1,5 miljoen euro over van Sparta Praag en de laatste formaliteiten zijn dit weekend afgerond: Priske is definitief de opvolger van trainer Arne Slot en het persmoment volgt aankomende week.

Het zal niet lang meer duren voordat de rust helemaal terug is in De Kuip en Priske, samen met de scouting en algemeen directeur Dennis te Kloese kan kijken naar de selectie van volgend seizoen. Wel moet er nog gekeken worden naar de invulling van Priske zijn technische staf, nadat Arne Slot Sipke Hulshoff meenam naar Liverpool.

Volgens het weekblad heeft Priske en Feyenoord een akkoord bereikt over een contract voor drie seizoenen. De trainer en Feyenoord zaten relatief snel op één lijn met het bereiken van een persoonlijk akkoord en de Deen ziet het als een juiste uitdaging om in Rotterdam de komende seizoenen verder te bouwen aan zijn trainerscarrière.

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties