'Assistent Friis blijft bij Sparta Praag: Priske moet staf nog vormen'

'Assistent Friis blijft bij Sparta Praag: Priske moet staf nog vormen'

Brian Priske moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer voor Feyenoord. De 47-jarige Deen wilde dolgraag Lars Friis meenemen naar Rotterdam. Sparta Praag is echter onder de indruk van zijn werkwijze en heeft zaterdag besloten dat Friis de nieuwe hoofdtrainer moet gaan worden.

Friis is blij met de kans die hem geboden wordt en gaat volgens BOLD in op het aanbod van Sparta Praag. De Tsjechen houden echter wel een slag om de arm; de komende maanden wordt afgetast of de samenwerking van beide kanten bevalt, waarna er een contract van korte duur wordt aangeboden. Wanneer de samenwerking niet bevalt, dan komen namen als Jakob Michelsen en Ronnie Deila weer in beeld.

Het is op dit moment nog onduidelijk hoe de technische staf van Feyenoord eruit gaat zien. De verwachtingen zijn wel dat Priske conditie- en fysiektrainer Christian Clarup meeneemt naar Rotterdam. Daarnaast heeft John de Wolf aangegeven het liefst in zijn rol te blijven en is allesbehalve van plan om De Kuip te verlaten. Priske gaat naar verwachting dit weekend zijn contract bij Feyenoord tekenen.

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties