'Feyenoord heeft Nelson nieuwe aanbieding gedaan'

'Feyenoord heeft Nelson nieuwe aanbieding gedaan'

Feyenoord hoopt ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Reiss Nelson. De Rotterdammers hebben de aanvaller volgens 1908.nl recent een nieuwe aanbieding gedaan. De clubleiding zet in om Nelson nog één seizoen aan de stadionclub te binden.

Nelson zelf heeft aangegeven pas na het seizoen over zijn toekomst te willen nadenken. De huurling van Arsenal valt ook nog altijd in de smaak bij de Engelse club. Het vertrouwen is nog altijd groot dat hij kan gaan slagen in de Premier League.

"Ik denk niet dat dat nu de juiste vraag is om te stellen'', reageerde Nelson onlangs op vragen over zijn toekomst. De aanvaller wil zich vooral focussen op de finale in Tirana. ''Ik heb het naar m'n zin, maar ik wil daar nu niet mee bezig zijn. Ik wil me gewoon concentreren op het voetbal."

Directe transfer niet mogelijk
Feyenoord heeft volgens journalist Fabrizio Romano niet de financiële middelen om Nelson over te nemen van Arsenal. De buitenspeler heeft nog een contact tot medio 2023 bij Arsenal en gaat na dit seizoen met trainer Mikel Arteta in gesprek om zijn toekomst bij de Engelse club te bespreken.

Wanneer Feyenoord kans wil maken moet Nelson zijn contract verlengen bij Arsenal en moet er opnieuw worden meegewerkt door alle partijen aan een nieuwe huurovereenkomst. De 22-jarige Nelson staat volgens de transferexpert ook in de belangstelling van diverse clubs uit Engeland, die hem willen overkopen van Arsenal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties