Feyenoord grijpt definitief naast Maatsen

Feyenoord grijpt definitief naast Maatsen

Ian Maatsen speelt komend seizoen niet voor Feyenoord. De 20-jarige linksback van Chelsea heeft ervoor gekozen om zich te laten verhuren aan Burnley, dat uitkomt in de Engelse Championship. Vandaag is Maatsen gepresenteerd. Eerder was hij in beeld om het vertrek van Tyrell Malacia op te vangen.

Maatsen liet Feyenoord eerder al weten voor zijn kans bij Chelsea te willen gaan. Toen de club hem echter niet meenam op trainingskamp, werd al snel duidelijk dat hij alsnog zou moeten vertrekken als hij komend seizoen speelminuten wilde maken. Feyenoord was nog altijd een optie, maar ook Nottingham Forest en Burnley mengden zich in de strijd om zijn handtekening. Vrijdag hakte hij de knoop door en koos hij voor een huurtransfer naar laatstgenoemde club.

Bij Feyenoord zijn inmiddels overigens al andere namen in beeld. De club heeft serieuze interesse in Dávid Hancko van Sparta Praag, die naast de rol van centrumverdediger ook als linksback uit de voeten kan. Vrijdag werd bekend dat ook Anass Salah-Eddine van Ajax op de radar staat.

Lees meer over
Ian Maatsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties