'Feyenoord geïnteresseerd in linksback Salah-Eddine'

'Feyenoord geïnteresseerd in linksback Salah-Eddine'

Anass Salah-Eddine staat op de radar bij Feyenoord. De 20-jarige linksback is nu nog (jeugd)speler van Ajax, maar heeft moeite om met die club tot een overeenkomst te komen over een nieuw contract. Mocht dat niet lukken, dan is Feyenoord een van de kandidaten voor zijn handtekening.

Dat schrijft Mike Verweij, Ajax-watcher namens De Telegraaf, op Twitter. Salah-Eddine ligt in de hoofdstad nog vast tot medio 2023. De club probeert dat contract al sinds april te verlengen, maar de partijen liggen nog altijd ver uit elkaar. Naast Feyenoord zouden ook Club Brugge, Everton en FC Twente de ontwikkelingen volgen.

Salah-Eddine staat te boek als groot talent, dat Ajax in 2018 uit de jeugdopleiding van AZ wegplukte. Hij heeft er tot dusver één optreden in de hoofdmacht achter zijn naam staan, maar was afgelopen seizoen voor het eerst basisspeler in het Jong-elftal in de Keuken Kampioen Divisie. Ook doorliep hij de verschillende jeugdelftallen van Oranje.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties