'Feyenoord en Szymanski bereiken persoonlijk akkoord'

'Feyenoord en Szymanski bereiken persoonlijk akkoord'

Feyenoord en Sebastian Szymanski zijn het eens geworden over een langer verblijf. De Pool wordt dit seizoen nog gehuurd van Dinamo Moskou, maar zou als het aan hem ligt nog minimaal een jaar langer Feyenoorder blijven. Dat meldde 1908.nl maandagmiddag.

Daarmee is Feyenoord er echter nog niet. De vraag blijft namelijk welke regelgeving de FIFA komende zomer zal hanteren met betrekking tot buitenlandse spelers in de Russische en Oekraïense competitie. Feyenoord heeft een koopoptie van tien miljoen euro, maar momenteel mogen er geen zaken gedaan worden met Russische clubs, waardoor het deze nu nog niet kan lichten.

Een andere optie zou zijn dat het contract van Szymanski bij Dinamo Moskou wordt ontbonden. Als dat mogelijk is, is de Pool dus transfervrij en heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Daarbij benadrukt 1908.nl dat het akkoord met Feyenoord geen garanties geeft, mochten andere clubs alsnog willen toeslaan. Szymanski zelf maakte eerder echter al duidelijk graag langer in De Kuip te blijven spelen.

Tot slot zou ook een nieuwe verhuurtermijn tot de mogelijkheden behoren. Afhankelijk van de regelgeving die de FIFA gaat hanteren, zou dit de meest voor de hand liggende optie kunnen zijn. Szymanski zou in dat geval tegen dezelfde voorwaarden nog een seizoen worden gehuurd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties