'Feyenoord denkt nog altijd aan Vilhena'

'Feyenoord denkt nog altijd aan Vilhena'

Tonny Vilhena is nog altijd een optie voor Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De middenvelder wordt nog steeds intensief gevolgd door de Rotterdammers om het middenveld te versterken. Het is niet bekend of Feyenoord op dit moment ook concreet is voor de oud-Feyenoorder.

De 27-jarige Vilhena speelt sinds januari op huurbasis voor de Spaanse club Espanyol en heeft nog een contract tot medio 2024 bij FK Krasnodar. Zijn huidige marktwaarde wordt momenteel geschat op een bedrag van vijf miljoen euro. Ook in de winterstop heeft Feyenoord een poging gewaagd om Vilhena naar De Kuip te halen, maar de Rotterdammers konden niet voldoen aan zijn salariseisen.

De jeugdexponent van de Rotterdammers kwam in 2003 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en maakte in 2012 zijn debuut in het eerste. Vilhena speelde 208 wedstrijden in zeven seizoenen bij Feyenoord, waarin hij 36 keer scoorde. De middenvelder won één landstitel, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff-schalen met de Rotterdammers.

Guus Til
Feyenoord gaat er ook alles aan doen om Til te overtuigen van een langer verblijf in De Kuip. De middenvelder kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de Rotterdammers en vanwege de nieuwe maatregelen kan hij voor Feyenoord kiezen. Til is na 30 juni transfervrij te contracteren voor één seizoen. Eerder werd al bekend dat er veel concurrentie is vanuit Duitsland en Engeland.

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties