''Er ligt nu een basis voor de volgende transferwindow''

''Er ligt nu een basis voor de volgende transferwindow''

Het gaat vaak over de smalle selectie van Feyenoord. De Rotterdammers hadden afgelopen transferwindow graag wat meer spelers gehaald, maar het geld was op. De spelers die wel gehaald werden bleken allen voltreffers. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam is dan ook positief over Frank Arnesen."Hij heeft vier basisspelers gehaald voor minder dan vijf miljoen euro."

En dus was de transferperiode zo verkeerd nog niet. "Dat hebben ze uitstekend gedaan. Ze hebben voor weinig geld goede spelers gehaald en ook heel veel jongens van de loonlijst gehaald. Spelers die eigenlijk niet meer konden en waar je niks meer aan had." Michel van Egmond vult Krabbendam aan in de Dick Voormekaar podcast. "En waar je nu ook niets meer over hoort. Die zijn we op slag vergeten. Leroy Fer, Nicolai Jørgensen, die namen vallen nooit meer."

Krabbendam is het eens met zijn medepresentator. "Het is niet zo dat je zegt: hadden we Jørgensen nog maar voor de laatste twintig minuten tegen PSV. Nee, dat is zo. Zo snel kan het gaan", zo vervolgt de Feyenoord watcher. "Er is orde geschept in de chaos. Er ligt nu een basis voor de volgende transferwindow. Je weet natuurlijk niet hoe het met de investeerders gaat. Volgens mij komen ze nog, maar ik heb er de laatste tijd niet heel veel meer over gehoord. Ze wachten nog wel het moment af. Maar wat er dit weekend gebeurd is: dat is wel belangrijk daarvoor, ja. Maar er moeten eerst nog wat dossiers worden afgehandeld."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties