Dessers: ''Dat is me ook niet toegezegd''

Dessers: ''Dat is me ook niet toegezegd''

Cyriel Dessers heeft het in zijn eerste weken bij Feyenoord enorm naar zijn zin. De huurling van KRC Genk hoopt in Rotterdam op meer speeltijd. De spits hoopt de komende weken een basisplaats te veroveren in de ploeg van trainer Arne Slot.

''Dat is me ook niet toegezegd of iets en dat is ook niet erg'', vertelt Dessers in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik stond bij Genk achter Paul Onuachu, die vorig seizoen 35 doelpunten maakte. Ik wist dat ik daar sowieso weinig zou spelen. Hier komt dat nog wel, al moet ik gewoon geduld hebben. Maar dat ik sta te springen om meer te laten zien, is duidelijk.''

RKC Waalwijk is na de interlandperiode de volgende tegenstander voor Feyenoord. "Of ik dan in de basis sta? Dat weet ik niet zo. Reiss Nelson komt er langzaam ook aan en ik weet niet of Luis Sinisterra dan terug is van interlandverplichtingen. De lat ligt hoog en de trainer moet keuzes maken. Tot nu toe doet hij dat heel goed, dus heb ik niet veel te klagen"

Ook Rotterdam bevalt tot nu toe erg goed. "Echt een leuke stad. Ik ben laatst met mijn vriendin naar de nieuwste James Bond-film geweest in de bioscoop in Rotterdam. En we hebben recent een scooter gehuurd om de stad te ontdekken. Het is hier gewoon echt fijn. In principe blijf ik hier voor een seizoen, maar je weet het nooit."

NEC
Dessers was voor Feyenoord al trefzeker in de uitwedstrijd tegen PSV en maakte zijn eerste doelpunt in De Kuip tegen NEC. "Die seconde stilte na dat doelpunt. Man, dat is onbeschrijfelijk. Na die seconde ging het los. Dit meemaken is weinig mensen gegeven. Dat besef ik me heel goed."

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties