'De Graafschap wil doelman Jansen opnieuw huren van Feyenoord'

'De Graafschap wil doelman Jansen opnieuw huren van Feyenoord'

Thijs Jansen traint momenteel weer mee met de selectie van Feyenoord. De talentvolle doelman speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor De Graafschap en heeft een prima indruk weten te maken. De club uit de Keuken Kampioen Divisie wil de 22-jarige Jansen opnieuw op huurbasis overnemen van de Rotterdammers.

Dit meldt Regio8. Technisch directeur Peter Bijvelds laat tegenover de regionale omroep weten nog meer zaken te doen met Feyenoord na het afronden van de transfer van Devin Haen. De Graafschap heeft de twintigjarige spits verkocht aan de Rotterdammers en zet nu in op de tijdelijke komst van Jansen, die tot medio 2025 onder contract staat in De Kuip.

Jansen begon afgelopen seizoen stroef bij De Graafschap. Van de eerste vijftien officiële wedstrijden zat de doelman er daarvan veertien op de bank. Jansen wist uiteindelijk de concurrentiestrijd te winnen en ontwikkelde zich onder de lat uitstekend. De geboren Rotterdammer kwam uiteindelijk tot 25 wedstrijden en wist daarin acht keer de nul te houden.

Lees meer over
Thijs Jansen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties