"Dat zegt hij niet voor de bühne, die zorgen heeft Slot écht niet"

"Dat zegt hij niet voor de bühne, die zorgen heeft Slot écht niet"

Feyenoord bevindt zich midden in een van de drukste transferwindows in jaren, maar qua inkomende transfers is het vooralsnog rustig. Dat terwijl Arne Slot er minstens zeven versterkingen bij zou willen. De trainer maakt zich echter geen zorgen, en volgens clubwatcher Dennis van Eersel is dat terecht.

Over iets minder dan een maand begint voor Feyenoord het nieuwe Eredivisieseizoen. Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Guus Til, Reiss Nelson, Philippe Sandler en Valentin Cojocaru vertrokken al uit De Kuip, en daar kwamen tot dusver alleen Danilo, Mats Wieffer en Mo Taabouni voor terug. Verdere versterkingen zijn dan ook in aantocht. En dus is er geen reden tot paniek, stelt Van Eersel.

"Je merkt dat Slot die zorgen ook niet heeft", zegt hij op de website van RTV Rijnmond. "Dat zegt hij niet voor de bühne; hij heeft die zorgen écht niet. Oké, er moeten nog minimaal zeven spelers bij, maar daar is ook nog wel even de tijd voor. Feyenoord speelt pas in augustus wedstrijden voor het 'echie'. Zorgen vind ik dan ook nog niet terecht."

Red Bull Salzburg
Bovendien merkte Van Eersel tijdens het trainingskamp al op dat de selectie die er nu staat grote stappen maakt. Bijvoorbeeld de ploeg die in de tweede helft tegen Red Bull Salzburg op het veld stond. "Dat waren min of meer dezelfde spelers die tegen FC Kopenhagen nog een oorwassing kregen, dus het zal Slot goed hebben gedaan dat zij nu wel leverden. De ploeg zette ook hoog druk, zoals Slot het wil zien. Daar kwam bijvoorbeeld het doelpunt uit. Knap hoe ze de zege vervolgens binnenhaalden."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties