'Slot verwacht meer van Jahanbakhsh; Dilrosun tekent begin deze week'

'Slot verwacht meer van Jahanbakhsh; Dilrosun tekent begin deze week'

Alireza Jahanbakhsh is een van de spelers die dit seizoen voor Feyenoord belangrijker moeten worden dan vorig seizoen. De aanvaller toonde zich al zelfkritisch na de 1-2 oefenzege op RB Salzburg - waarbij hij de eerste Feyenoord-goal maakte - en vervolgens liet ook trainer Arne Slot zich op dezelfde manier over hem uit.

Nu meerdere vaste krachten vertrokken zijn en het nog wachten is op verdere versterkingen, verwacht Slot dat andere spelers die er vorig seizoen al waren een belangrijkere rol gaan opeisen. "Je hoopt dat alle spelers weer een stapje zullen zetten", begon hij in het Algemeen Dagblad. "Dat geldt zeker voor Alireza. Dat had beter gekund afgelopen seizoen. Er is nu ruimte om het te laten zien. Zeker nu de selectie nog niet compleet is, liggen er kansen."

Jahanbakhsh is zeker niet de enige speler waar Slot meer van eist. Bij zijn uiteindelijk niet geslaagde pogingen om Guus Til langer te behouden, had hij de middenvelder al duidelijk gemaakt dat hij zijn vorm van de eerste seizoenshelft terug wilde zien, en niet die van de tweede. Verder schreef de krant dat verwacht wordt dat Patrik Wålemark - die deze moest wennen aan een rol op de linkerflank - dit seizoen nadrukkelijk op de deur zal kloppen voor een basisplaats.

"Met de aanstaande komst van Javairo Dilrosun, die als alles volgens plan verloopt begin deze week tekent in Rotterdam, heeft Slot straks sowieso een razendsnelle linkerspits in huis", schreef het dagblad verder. De aanval wordt gecompleteerd door Danilo. Over hem werd geschreven dat hij een goede eerste indruk maakte als aanspeelpunt, terwijl tegelijkertijd wel te merken was dat hij het afgelopen seizoen niet veel heeft gespeeld.

Lees meer over
Arne Slot Alireza Jahanbakhsh Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties